Fagdag med fokus på ernæring, mat og måltider 21.februar 2017, gjelder ansatte som jobber både i sykehjem og hjemmetjenesten.
Om dette kurset
Kurset vil ta for seg ulike utfordringer om ernæring, mat og måltider i sykehjem og hjemmetjeneste, blant annet:
- Utfordringer i sykehjem og hjemmetjeneste
- Ernæringskontakter og grupper, internopplæring /undervisning
- Hva er ISS bidrag for levering av riktig og god mat til tjenesten
- Sluttproduktet av maten / tilberedningen /estetikken:
- Hvordan tilrettelegges måltidet / måltidsmiljøet
Utfordringer når man har sentralisert matlaging til hoved kjøkken. Vi ønsker
fokus på denne problemstillingen både på sykehjem og i hjemmetjenesten
Fullstendig program er tilgjengelig for de som melder seg på kurset.
Forutsetninger
Fagdagen gjelder ansatte som jobber både i sykehjem og hjemmetjenesten.
Produsert av
Avdeling for helse og omsorg
Læringsformat
Arrangement
Ledige plasser
10 av 70
Påmeldingsfrist
10.02.2017