Fagdag med fokus på ernæring, mat og måltider 21.februar 2017, gjelder ansatte som jobber både i sykehjem og hjemmetjenesten.

Om dette kurset

Kurset vil ta for seg ulike utfordringer om ernæring, mat og måltider i sykehjem og hjemmetjeneste, blant annet:


  • Utfordringer i sykehjem og hjemmetjeneste
  • Ernæringskontakter og grupper, internopplæring /undervisning
  • Hva er ISS bidrag for levering av riktig og god mat til tjenesten
  • Sluttproduktet av maten / tilberedningen /estetikken:
  • Hvordan tilrettelegges måltidet / måltidsmiljøet

         Utfordringer når man har sentralisert matlaging til hoved kjøkken. Vi ønsker

         fokus på denne problemstillingen både på sykehjem og i hjemmetjenesten


Fullstendig program er tilgjengelig for de som melder seg på kurset.


Forutsetninger
Fagdagen gjelder ansatte som jobber både i sykehjem og hjemmetjenesten.
Produsert av
Avdeling for helse og omsorg
Kurssted
Kommunestyresalen
Tid fra - til
21.02.2017 kl. 09:00 - 15:15
Tidsbruk
En dag
Læringsformat
Arrangement
Ledige plasser
10 av 70
Påmeldingsfrist
10.02.2017