Kursene er gratis, og det utstedes kursbevis dersom du ønsker det. Kurset gjennomføres utenfor KS Læring, hvis du ønsker kursbevis må du opprette en brukertilgang på helsekompetanse.no, være innlogget på denne siden hele tiden og bestå en test i tillegg til å lese alle kurssidene, da vil du få et kursbevis fra Helsekompetanse, men kurset vil stå som fullført i KS Læring.

E-læringskursene er fleksible. De kan deles opp og gjennomføres over tid. Du kan ta deler av et kurs, et helt kurs eller gå for flere kurs. Det tar ca 8 timer å gjennomføre hvert av de 5 første kursene.

Om dette kurset

"Mangfold og muligheter" er en samling e-læringskurs for alle som jobber for personer med utviklingshemning. Kursene er gratis, og deltagere som gjennomfører kursene og består tester får kursbevis.

Tjenesteytere kan dokumentere egen kompetanse, og arbeidsgiver kan dokumentere at opplæring har blitt gitt. Med disse kursene tilbyr vi kvalitetssikret opplæring som kan bidra til best mulig tjenester til personer med utviklingshemning.

E-læringskursene i Mangfold og muligheter gir alle som jobber for utviklingshemmede muligheter for å gjennomføre samme kurs. Gjennom kursenes oppbygning treffer de godt både for faglærte og ufaglærte. Dermed får ansatte en felles plattform for diskusjoner og veivalg som vil komme utviklingshemmede til gode.

Sist oppdatert
16.02.2023
Forutsetninger
Arbeid for personer med funksjonshemming
Produsert av
Samordningsrådet for arbeid med mennesker med funksjonshemming (Stiftelsen SOR)
Tidsbruk
Denne kurspakken består av flere moduler med ulik varighet
Læringsformat
Nettkurs
Deltakervurderinger
Beklager, men det er ikke mange nok som har vurdert dette kurset ennå.
Kursvurderinger