Legemiddelhåndteringskurs Del 1, 2 og 3 erstatter tidligere 3-timers klasseromskurs i legemiddelhåndtering. Kursene tas som en del av grunnopplæringen i opplæringsplanen for generell fullmakt til legemiddelhåndtering i Stavanger kommune. 

Dette kurset er del 3. Del 1 og 2 er et eget nettkurs som krever egen påmelding. Del 1 og 2 må gjennomføres før man melder seg på Del 3.

Undervisningen gjennomføres via Teams. Møteinnkalling til Teams sendes til eposten du er påmeldt med gjennom din bruker her i Kursbasen (normalt din epostadresse i Stavanger kommune, ellers kan du endre dette selv i din profil), 1-2 dager før kurset. 

Sjekk på forhånd at du har mottatt møteinnkallingen og at du har utstyret i orden til å kunne delta på møtet (høyttaler, mikrofon og eventuelt videokamera). 

Ta kontakt med kursansvarlig ved spørsmål (husk å skrive i eposten hvilket kurs du skal delta på). Eller legg inn en beskjed i Oppslagstavlen/Diskusjonsforumet.

Prerequisites
Ansatte i Stavanger kommune som skal gjennomføre opplæringsplan for tildeling av generell fullmakt i legemiddelhåndtering.
Produced by
Stavanger kommune
Time from - to
21.03.2023 kl. 13:30-14:30
Estimated time spent
ca 1 time
Course Type
Event
Available seats
0 of 10
Deadline
21.03.2023