Illustrasjon 10-faktor medarbeiderundersøkelse Illustratør: Pia Olsen


Høsten 2018 tar Bergen kommune i bruk ny medarbeiderundersøkelse, kalt 10-faktor. Dette kurset er en innføring i hva 10-faktor er og hvordan dette kan brukes i egen enhet. Kurset er beregnet for resultatenhetsledere og tilsvarende i Bergen kommune (unntatt BBSI og BHO).

Om dette kurset


Målgruppe: Resultatenhetsledere og tilsvarende i Bergen kommune (unntatt Byrådsavdeling for helse og omsorg og Byrådsavdeling for barnehage, skole og idrett som allerede har gjennomført - eller planlagt - tilsvarende opplegg for alle sine enhetsledere internt).

Læringsmål: Bli kjent med 10-faktor medarbeiderundersøkelse og hva som skal til for å lykkes med dette i egen enhet.

Kursbeskrivelse: Høsten 2018 tar Bergen kommune i bruk ny medarbeiderundersøkelse, kalt 10-faktor. Dette er et innføringskurs i hva 10-faktor er, hvordan de 10 faktorene virker sammen og hvordan dette kan brukes som lærings-, utviklings- og endringsverktøy i egen enhet. Det vil også bli gitt informasjon om hvordan medarbeiderundersøkelsen praktisk vil gjennomføres i Bergen kommune og hvilke forberedelser som må gjøres.

Foredragsholdere er Anne Margrete Fletre (fagsjef i KS) og Ingelin Burkeland (seniorrådgiver i KS Konsulent).


Avmeldingsfrist: 13.06.2018 Fra og med denne dato er det ikke mulig å melde seg av selv - ta eventuelt kontakt med kursansvarlig for å melde fra




Forutsetninger
Ingen
Produsert av
HR konsern, Bergen kommune
Kurssted
Grand hotell Terminus, Bergen
Tid fra - til
18.06.2018 kl 09:00-15:00
Intern pris
500
Læringsformat
Arrangement
Ledige plasser
31 av 60
Påmeldingsfrist
14.06.2018