Kurset gjelder for fagarbeidere og assistenter i Etat for psykisk helse og rustjenester i Bergen kommune som skal dele ut legemidler. Kurset gir kjennskap til prosedyrene for legemiddelhåndtering i Bergen kommune, ansvar og fullmakter, legemiddelkort og praktisk utdeling av legemidler. Undervisningen blir gitt av sykepleier eller vernepleier.

Etter kurset og e-læringskurs ( https://www.kslaring.no/course/info.php?id=495 ), skal du gjennomføre passeringstest og test i legemiddelkort på eget arbeidssted.

Kurset holder i Kaigaten 4 (Innbyggerservice), møterom Fana. Det serveres bagetter, frukt, kaffe og te fra 15:30. Ta med kulepenn, kurshefte deles ut på kurset.


Om dette kurset

Målgruppe:

Kurs for fagarbeidere og assistenter i Etat for psykisk helse og rustjenester i Bergen kommune som skal dele ut legemidler.

Kursbeskrivelse: 

Kurset gjelder for fagarbeidere og assistenter i Etat for psykisk helse og rustjenester i Bergen kommune som skal dele ut legemidler. Kurset gir kjennskap til prosedyrene for legemiddelhåndtering i Bergen kommune, ansvar og fullmakter, legemiddelkort og praktisk utdeling av legemidler. Undervisningen blir gitt av sykepleier.

Etter kurset og e-læringskurs ( https://www.kslaring.no/course/info.php?id=495 ), skal du gjennomføre passeringstest og test i legemiddelkort på eget arbeidssted.

Kurset holder i Kaigaten 4 (Innbyggerservice), møterom Fana. Det serveres bagetter, frukt kaffe og te fra 15:30. Ta med kulepenn, kurshefte deles ut på kurset.

Avmeldingsfrist: 29.3.2019 

Fra og med denne dato er det ikke mulig å melde seg av selv - ta eventuelt kontakt med kursansvarlig for å melde fra

Kontaktinformasjon til kursarrangør: For aktiv e-postadresse skriv: mailto:maria.wade@bergen.kommune.no


Forutsetninger
Skal delta i legemiddelhåndtering i Etat for psykisk helse og rustjenester i Bergen kommune
Produsert av
Etat for psykisk helse og rustjenester, Bergen kommune
Kurssted
Innbyggerservice, Kaigaten 4
Tid fra - til
02.04.2019 kl. 16:00-19:00
Intern pris
100
Tidsbruk
3 timer
Læringsformat
Arrangement
Ledige plasser
11 av 25
Påmeldingsfrist
30.03.2019