Målgruppe: Barnehageansatte i kommunale og private barnehager i Tromsø

Antall:  30 deltakere

Sted: Veita kafe Spiseriet

Dato: 05.09.2019

Klokkeslett: 8:00-10:00

Frokostmeny leveres av «Spiseriet»: Cottage cheese parfait (melk, valnøtter, uten tilsatt sukker), Bringebær chiagrøt (mandler, uten tilsatt sukker) 

Smurte snitter (ass.utvalg, på glutenfri brød). Drikke: Kaffe, te og isvann.  

·         Frokostserveringen start kl. 08.00. 

Om dette kurset

Målgruppe: Barnehageansatte i kommunale og private barnehager i Tromsø

Antall:  30 deltakere

Sted: Veita kafe Spiseriet

Dato: 05.09.2019

Klokkeslett: 8:00-10:00

Frokostmeny leveres av «Spiseriet»: Cottage cheese parfait (melk, valnøtter, uten tilsatt sukker), Bringebær chiagrøt (mandler, uten tilsatt sukker) 

Smurte snitter (ass.utvalg, på glutenfri brød). Drikke: Kaffe, te og isvann.  

·         Frokostserveringen start kl. 08.00. 

Påmeldingsfrist: 2.september  2019

Innhold:  

Kl. 8:15-9:00: «Barn og uro» fra et kroppslig perspektiv ved fysioterapeut Hilde Kosmo Alstad, Tverrfaglig ressurs barn og unge

Kl. 9:00-9:45: «Når tårer blir til gull» ved daglig leder Chatrin Leifsdatter FUS Strandkanten 

Frokostseminaret bygger på følgende planverk:  

·         Kvalitetsutviklingsplan 2017 – 2020 for barnehager i Tromsø: http://www.tromso.kommune.no/getfile.php/3717942.1308.awfyvasdry/Kvalitetsutviklingsplan+barnehager+i+Troms%C3%B8+2017-2020.pdf 

·         Kompetanseplan 2017 – 2021 for barnehager i Tromsø:  

http://postliste.tromso.kommune.no/application/getDocument?filid=2205895.0 

 

Med vennlig hilsen

Maria Theresa Paulsen
Rådgiver
Avdeling for oppvekst og utdanning, stab barnehage

Tlf: | 90558154
maria.theresa.paulsen@tromso.kommune.no

Forutsetninger
Barnehageansatte i kommunale og private barnehager i Tromsø
Produsert av
Avdeling for oppvekst og utdanning, Tromsø kommune
Kurssted
Veita kafe Spiseriet
Tid fra - til
05.09.2019 kl. 08:00-10:00
Læringsformat
Arrangement
Ledige plasser
0 av 30
Påmeldingsfrist
02.09.2019