Målgruppe: Barnehageansatte i kommunale og private barnehager i Tromsø
Antall: 30 deltakere
Sted: Veita kafe Spiseriet
Dato: 05.09.2019
Klokkeslett: 8:00-10:00
Frokostmeny leveres av «Spiseriet»: Cottage cheese parfait (melk, valnøtter, uten tilsatt sukker), Bringebær chiagrøt (mandler, uten tilsatt sukker)
Smurte snitter (ass.utvalg, på glutenfri brød). Drikke: Kaffe, te og isvann.
· Frokostserveringen start kl. 08.00.
Om dette kurset
Målgruppe: Barnehageansatte i kommunale og private barnehager i Tromsø
Antall: 30 deltakere
Sted: Veita kafe Spiseriet
Dato: 05.09.2019
Klokkeslett: 8:00-10:00
Frokostmeny leveres av «Spiseriet»: Cottage cheese parfait (melk, valnøtter, uten tilsatt sukker), Bringebær chiagrøt (mandler, uten tilsatt sukker)
Smurte snitter (ass.utvalg, på glutenfri brød). Drikke: Kaffe, te og isvann.
· Frokostserveringen start kl. 08.00.
Påmeldingsfrist: 2.september 2019
Innhold:
Kl. 8:15-9:00: «Barn og uro» fra et kroppslig perspektiv ved fysioterapeut Hilde Kosmo Alstad, Tverrfaglig ressurs barn og unge
Kl. 9:00-9:45: «Når tårer blir til gull» ved daglig leder Chatrin Leifsdatter FUS Strandkanten
Frokostseminaret bygger på følgende planverk:
· Kvalitetsutviklingsplan 2017 – 2020 for barnehager i Tromsø: http://www.tromso.kommune.no/getfile.php/3717942.1308.awfyvasdry/Kvalitetsutviklingsplan+barnehager+i+Troms%C3%B8+2017-2020.pdf
· Kompetanseplan 2017 – 2021 for barnehager i Tromsø:
http://postliste.tromso.kommune.no/application/getDocument?filid=2205895.0
Med vennlig hilsen
Maria Theresa Paulsen
Rådgiver
Avdeling for oppvekst og utdanning, stab barnehage
Tlf: | 90558154
maria.theresa.paulsen@tromso.kommune.no