Dette er samling for barnehagelærerne i kommunale barnehager.

”Barnehagen skal bidra til at barna, utvikler et positivt forhold til seg selv og tro på egne evner. Barn skal møtes med empati og få mulighet til å videreutvikle egen empati og evne til tilgivelse.” Ordene er hentet fra den nye rammeplanen og oppdraget er viktigt, men hvordan gjør vi dette rent praktisk?


Om dette kurset

Målgruppe: Dette er samling for barnehagelærerne i kommunale barnehager.

Kursbeskrivelse: Implementering av den nye rammeplanen er tema for dagen.

Rammeplanen - Hva er nytt og hvilken betydning får det for arbeidet mitt som pedagog i barnehagen? v/ Helga Sotnak, Mona E. Rasmussen, Anne Boge, rådgivere ved Fagavdeling barnehage og skole.

Petra Krantz Lindgren

Barns selvfølelse og voksnes lederskap: Petra Krantz Lindgren vil i sin forelesning løfte fram en måte å forholde seg til barn som ikke går ut fra forenklede metoder, men fra vurderinger som respekt, integritet, empati og ærlighet.
Hva vil vi skal kjennetegne relasjonene mellom voksne og barn? ”Jeg er verdifull og viktig. Akkurat som alle andre ” om selvfølelse og hvorfor det er så viktig. Hvordan skape relasjoner der selvfølelsen får næring! Ved hjelp av hverdagseksempler fra barnehagen og konkrete tips får deltakerne hjelp til å omsette teori til praksis.

Påmeldingsfrist: 19. oktober 2017
(det er ikke mulig å melde seg PÅ kurset ETTER denne datoen)

Avmeldingsfrist: 19. oktober 2017
(det er ikke mulig å melde seg ut f.o.m. denne dato)


Kontaktinformasjon til kursarrangør: Anne-Christin Petterson Boge, Telefon: 55 56 23 31 Epostadresse: Anne-Christin.Boge@bergen.kommune.no

Forutsetninger
Ingen
Produsert av
Seksjon barnehage, Bergen kommune
Kurssted
Salem konferansesenter
Tid fra - til
23.10.2017 kl. 09:00-15:00
Læringsformat
Arrangement
Ledige plasser
7 av 200
Påmeldingsfrist
19.10.2017