I den skjulte underkategorien Eksempelkurs (Nittedal kommune) finner du som har rollen Superbruker eller Kursoppretter eksempler på arrangementer og nettkurs som du kan lære av, endre og publisere på ditt eget kursområde. Eksempelkurs-kategorien er skjult, det samme er kurs inni den, og hjemmesidene til kurset der deltakere normalt melder seg på er ikke synlige. Dette endres ved å gå inn i det enkelte kurs og velge "Endre innstillinger".

Dette kurset gir deg en grunnleggende innføring i KS Læring. 

Hva er KS Læring

Hvilke muligheter ligger her

Hvordan kan min kommune komme i gang å bruke KS Læring.
Dette kurset gir deg en grunnleggende innføring i KS Læring. 

  • Hva er KS Læring
  • Hvilke muligheter ligger her
  • Hvordan kan min kommune komme i gang å bruke KS Læring.” Skriv en kort kurspresentasjon her. Den bør være på et par tre linjer med tekst og vil vises øverst på kursets hjemmeside. Tenk på det som en appetittvekker som gjør at kursdeltakeren umiddelbart forstår om dette kan være noe av interesse.

OBS for at du ikke publiserer kursets forside før kurset er klar til å vises i kursoversiktene. Du kan fylle ut alt på kursets forside nå, men ikke bytt status til "Vis" før kurset er klart til påmelding.

Om dette kurset

Skriv en lengre kurspresentasjon her. Denne kurspresentasjonen bør være mer omfattende, men fortsatt skrevet slik at den er kortfattet, presis og tydelig beskriver kursets mål, innhold og forventet utbytte. Den bør gjøre det tydelig hvem kurset trolig passer best for.