Likestilling og likeverd skal ligge til grunn for all virksomhet og pedagogikk i barnehagen. Regnbueplanen vil kunne gi et viktig bidrag til refleksjoner i personalgruppen, og vi inviterer til et inspirasjonskurs med en foreleser som har god kunnskap om arbeidet.

Om dette kurset


Målgruppe: Styrere og barnehagelærere i kommunale og private barnehager.

Kursbeskrivelse: Likestilling og likeverd skal ligge til grunn for all virksomhet og pedagogikk i barnehagen. Barnehagen skal fremme likeverd og likestilling uavhengig av kjønn, funksjonsevne, seksuell orientering, kjønnsidentitet og kjønnsuttrykk, etnisitet, kultur, sosial status, språk, religion og livssyn.
Bergen skal være en åpen og inkluderende by for alle, uavhengig av seksuell orientering, kjønnsidentitet og kjønnsuttrykk. Regnbueplanen vil kunne gi et viktig bidrag til refleksjoner i personalgruppen, og vi inviterer til et inspirasjonskurs med en foreleser som har god kunnskap om arbeidet.

Foreleser er avdelingsleder for Rosa kompetanse Synne Hall Arnøy.

Kurset er et 1/2 dags kurs. 

Påmeldingsfrist: 12. februar (ikke mulig å melde seg på ETTER denne datoen).

Avmeldingsfrist: 15. februar (ikke mulig å melde seg ut selv f.o.m. denne datoen). Etter fristen: Ta direkte kontakt med kursansvarlig for å melde fra.

Kontaktinformasjon til kursarrangør: Sissel Lilletvedt, tlf: 55 56 24 71  e-post: Sissel.Lilletvedt@bergen.kommune.no


Forutsetninger
Ingen
Produsert av
Seksjon barnehage, Bergen kommune
Kurssted
Nøstet, Nøstegaten 58A - 1.etasje
Tid fra - til
15.02.2018 kl. 11:30-15:30
Læringsformat
Arrangement
Ledige plasser
38 av 70
Påmeldingsfrist
12.02.2018