Barn skal ha gode vilkår for sin språkutvikling og barnehagens språklige læringsmiljø skal preges av et personale med høy kompetanse og kunnskap om barns generelle utvikling og barns spesifikke språkutvikling. TRAS er et verktøy som bidrar til å utvikle barnehagepersonalets kompetanse.

Om dette kurset

Målgruppe: Barnehagelærere ansatt i Bergen kommune som ikke har hatt opplæring i TRAS, samt barnehagelærere som har gjennomgått kurs, men ikke praktisert dette.

Kursbeskrivelse: Bergen kommune som barnehageeier bruker TRAS som et verktøy for å utvikle barnehagepersonalets kompetanse. Barn skal ha gode vilkår for sin språkutvikling og barnehagens språklige læringsmiljø skal preges av et personale med høy kompetanse og kunnskap om barns generelle utvikling og barns spesifikke språkutvikling.

Mål for kurset: 

  • Motivere til systematisk arbeid med språk
  • Gi kunnskap om språk og språkutvikling
  • Gi en innføring i verktøyet TRAS og en kort informasjon om Språkpermen

Kursholder: Logoped Gro Vårdal

Påmeldingsfrist: 5. mars 2018 (ikke mulig å melde seg på ETTER denne datoen).

Avmeldingsfrist: 8. mars 2018 (ikke mulig å melde seg ut selv f.o.m. denne datoen). Etter fristen: Ta direkte kontakt med kursansvarlig for å melde fra.


Kontaktinformasjon til kursarrangør: Gunnbjørg Aase Tlf: 5556 24 68 / 930 08 288 epost: gunnbjorg.aase@bergen.kommune.no


Forutsetninger
Ingen
Produsert av
seksjon barnehage, Bergen kommune
Kurssted
Nøstet, Nøstegaten 58A - 1.etasje
Tid fra - til
08.03.2018 kl. 08:30-12:30
Læringsformat
Arrangement
Ledige plasser
43 av 70
Påmeldingsfrist
05.03.2018