Dette kurset er laget for å gjøre det lettere for Superbrukere å komme i gang med å bygge katalogstruktur og kurs.
Dette kurset vil er under stadig forbedring og endring. Ta gjerne kontakt hvis du har innspill til innhold og oppbygging.


Dette kurset er et asynkront nettbasert kurs. Det betyr at du kan ta kurset når du vil og i eget tempo. Du velger selv rekkefølgen på modulene, samtidig som at det anbefales at du følger dem i den rekkefølgen de presenteres i kurset. 


Dette kurset er et asynkront nettbasert kurs. Det betyr at du kan ta kurset når du vil og i eget tempo. Du velger selv rekkefølgen på modulene, samtidig som at det anbefales at du følger dem i den rekkefølgen de presenteres i kurset. Kurset avsluttes med en liten quiz. 

For å kunne ta avsluttende quiz, må du være påmeldt kurset. De som har brukerkonto i KS Læring kan melde seg på kurset selv. Er du inne som gjest kan du se gjennom alle leksjoner, men du får ikke tatt quizen.

Nettkurset forklarer hvordan du oppretter et arrangement i KS Læring. Dette krever rollen Superbruker eller Kursoppretter i løsningen og arbeidssted i profilen.

Dette kurset fungerer som et supplement til Superbrukerkurset

Om dette kurset

Kompetansetiltaket forklarer hvordan du som har rollen Superbruker eller Kursoppretter kan opprette et nytt arrangement i KS Læring ved hjelp av Kompetanseveiviseren. Kompetanseveiviseren sikrer at du på riktig måte får lagt inn.

  • beskrivelsen av kompetansetiltaket
  • hvordan deltakere kan melde seg på
  • hvem som er ansvarlig
  • klassifisering så deltakere kan finne kompetansetiltaket når de søker
Her finner du veiledninger og ressurser som ligger under Hjelp-menyen i KS Læring.

Lær om alle forfatterverktøyene du som kursansvarlig kan bruke når du lager ditt kompetansetiltak i KS Læring.