Hvordan jobber du som leder med det forebyggende arbeidsmiljøarbeidet?

Har du nok kunnskap om kvinnehelse?

Er du den lederen som møter kvinnehelse og overgangsalder med det største alvor og vet hvordan du kan jobbe forebyggende sammen med dine ansatte om denne tematikken? Eller, er du unnvikende om en ansatt rekker ut en hånd for å åpent snakke om sine utfordringer? 

Denne kompetanseøkta vil rette fokus på kvinnehelse generelt, og overgangsalder mer spesifikt fordi med mer åpenhet, kunnskap og økt forståelse kan du bli bedre rustet til å følge opp ditt ansvar for det forebyggende arbeidsmiljøarbeidet. Vi fokuserer også på det å jobbe med emosjonelt krevende arbeid, og hvordan vi kan jobbe systematisk for å forebygge belastningene. 

Vi ønsker å få tematikken opp og frem slik at den blir mer håndgripelig i arbeidshverdagen og mindre tabubelagt. Derfor inviterer vi deg som leder, verneombud, tillitsvalgt eller medlem i arbeidsmiljøgruppa (AMG) til en dag med faglig innhold og en god dose refleksjon som en start. 

Vi ser frem til en inspirerende dag med kunnskapspåfyll, refleksjon og diskusjon, og vi håper at dagens diskusjoner vil bidra til å styrke vårt felles engasjement for et godt inkluderende arbeidsmiljø. 

Velkommen til "Forebyggende arbeidsmiljø: Kvinnehelse i fokus"!

Sammen skaper vi Trondheim!


Forutsetninger
Samlingen er for ledere og arbeidsmiljøgrupper
Produsert av
Personaltjenesten, Trondheim kommune
Tid fra - til
08.03.2024 kl. 11:00-15:15
Lunsj kl 1100-1200
Fagprogram kl 1200-1515
Læringsformat
Arrangement
Ledige plasser
5 av 220
Påmeldingsfrist
08.03.2024