Ulike visninger (Kortvisning vs. listevisning, kommunens forside vs. KS Læring forside)

Oversikt over kompetansetiltak
  1. Du kan få vist kurs på ulike måter på KS Læring. Når du logger inn på KS Læring, vil KS Læring automatisk vise startsiden i din kommune, og kommunevåpnet vises til venstre for navnet ditt øverst til høyre:
    Skjermbilde av meny linjen øverst på siden

  2. Siden som vises, er forsiden til din jobbkommune. Denne siden vil vise kurs som er klassifisert (merket) med din jobbkommune, vist i kronologisk rekkefølge med det nyeste kompetansetiltaket først. Siden viser de 12 nyeste kompetansetiltakene, enten det er snakk om arrangementer, nettkurs eller andre formater. Hvis det er flere enn 12 kompetansetiltak, vil du se en klikkbar navigering nederst som viser hvor mange «sider» med kompetansetiltak som er klassifisert med din jobbkommune, f.eks.:
    Skjermbilde av sidevisning 1-2-3-4
    Hvis du vil gå til side 2, klikker du på 2-tallet osv.

  3. Du kan også vise oversikten i såkalt listevisning. Du kan veksle mellom kortvisning og listevisning ved å klikke på disse ikonene,Skjermbilde av ikonene for kortvisning eller listevisning, øverst til høyre.

  4. Du kan når som helst også vise alt innholdet på KS læring ved å klikke på KS-logoen øverst til venstre,  eller på Fjern filtre. Du kan også vise de ulike kompetansetiltakene etter format, målgruppe, tema osv ved å bruke filtrene i venstre sone. Ønsker du å gå tilbake til forsiden til din jobbkommune, klikker du bare på kommunevåpnet til venstre for navnet ditt øverst til høyre.


Sist endret: tirsdag, 9. februar 2021, 14:14