Resertifisering: Oppsett av superbruker/kursansvarlig

Resertifisering kan legges til som en ressurs på et kurs/kompetansetiltak dersom det er ønskelig at deltaker skal få nullstilt sin tidligere fullføring av kurset. På denne måten kan deltaker gjennomføre kurset på nytt og få en oppdatert/nyere fullføringsdato.

  1. I kurset/kompetansetiltaket: skru på redigering, velg «Legg til en aktivitet eller ressurs» og «Resertifisering»



  2. For å velge hvilke aktiviteter i kurset som skal kunne nullstilles, åpner du resertifiseringen (ved å trykke på navnet) og velger «Innstilling for tilbakestilling»

  3. Velg aktuelle aktiviteter og trykk «Legg til».


Tilleggsinnstillinger:

Når deltakere går inn på resertifiseringsaktiviteten, vil de kun ha to valg – «Tilbakestill aktivitetene» og «Avbryt».


Ønsker dere ikke å la deltaker selv ha mulighet til å nullstille tidligere resultater, kan dere sette aktiviteten skjult. Da vil ikke deltakere se resertifiseringsmuligheten, men kursansvarlig vil allikevel kunne bruke den.

Kursansvarlig går da inn på aktiviteten og velger «Tilbakestill aktiviteten for valgte brukere» for å velge hvem av deltakerne resultatene skal nullstilles for.




Det kan være lurt å teste ut resertifiseringsaktiviteten før dere tar den i bruk i publiserte kurs, sånn at dere har gjort dere kjent med innstillinger og funksjoner, og også kan ta en vurdering på om deltaker selv skal kunne resette kursfullføring – eller om det skal være kursansvarlig sitt ansvar.

Sist endret: tirsdag, 15. mars 2022, 10:45