KURS  OG ARRANGEMENTER I HARSTAD KOMMUNE

Harstad by

© Nettfoto.no

Her vil du finne kurs, dvs. nettkurs (e-læringskurs) og arrangementer (fagdager, seminarer o.l) som arrangeres av Harstad kommune.

Du kan enten finne ønsket kurs/arrangement i menyen under eller søke etter et bestemt kurs ved å skrive stikkord i søkefeltet. Skriv gjerne Harstad kommune bak søkeordet ditt for å begrense søket.

Se ulike opplæringsvideoer om KS Læring 


Dersom du har utfordringer med å melde deg på kurs, sjekk om du har fullført profilen din. Veiledning finner du i Kvalitetshåndboka. Denne når du gjennom Intranett når du er pålogget på jobb og via hjemmesiden vår - For ansatte.Velkommen som ansatt i Harstad kommune!

Harstad kommune ønsker at våre ansatte skal få en god opplevelse når de starter på jobb hos oss. Det er mange ting å sette seg inn i som arbeidstaker i vår kommune, både på system, fag, arbeidsplassen og ikke minst den jobben som skal utføres.  Dette ansatt kurset har fokus på det å være ansatt hos oss og de systemene som arbeidstakerne må ha kjennskap til  for å administrere sin egen arbeidshverdag. Det som omhandler fag, arbeidsmiljø og arbeidsoppgavene som skal utføres skal følges opp av leder på den enkelte arbeidsplass. 

frustrert ansatt