Velkommen!

Etat for skole ønsker å gi alle skolene mulighet å ta i bruk elevprodusert podcast som metode i elevens læring. Tilretteleggingen for elevprodusert podcast vil bidra til å imøtekomme satsingene i Sammen for kvalitet- læring og medvirkning og tiltakene i handlingsplanen.  Bruk av elevprodusert podcast vil utvikle lærernes profesjonsfaglige digitale kompetanse, og tilrettelegge for utviklingen av elevenes grunnleggende digitale ferdigheter.

Workshopen forankrer satsingen i skolens styringsdokumenter, gir en innføring i bruk av utstyret og lar deltakerne forsøke å lage en podcast.

Etter workshopen kan skolene ta med seg:

1. 1 Rødecaster Pro
2. 4 Røde Podmic
3. 4 mikrofonstativ
4. 4 mikrofonledninger

Det er forventet at skolene sender minst 2 lærere på workshopene. Dette for å sikre at skolene har kompetanse til å ta utstyret i bruk.
Hvis kombinertskoler sender to lærere fra barnetrinnet og to lærere fra ungdomstrinnet, vil de kunne ta med seg 2 sett av utstyret.
Vi oppfordrer skolene til å sende lærere som ønsker å ta i bruk elevprodusert podcast, men som enda ikke har gjort det. Da vil skolene få et enda større profesjonsfellskap knyttet til dette.


Sted:

 Kurset/ workshopen arrangeres på Etat for skole sitt digital didaktiske verksted i K2- bygget- i rom M162, på Høgskolen på Vestlandet på Kronstad. 

K2-DDV

Påmeldingsfrist:

13. september- Kurset blir avlyst hvis det er færre enn 10 påmeldte deltakere. Påmeldte deltakere vil bli informert på epost.


Forutsetninger
Ingen forutsetninger nødvendig
Produsert av
Etat for skole, Avdeling for kvalitetsutvikling
Kurssted
Digitalt Didaktisk Verksted
Tid fra - til
14.09.2023
Kl. 12:00-15:00
Tidsbruk
3 timer
Læringsformat
Arrangement
Ledige plasser
6 av 24
Påmeldingsfrist
14.09.2023