På et kjøkken lages alt fra enkle retter til store sammensatte menyer. Gode rutiner og kompetanse innen mikrobiologi, allergener og hygiene er en forutsetning for å sikre trygg mat. Opplæring innen dette vil øke forståelsen og motivasjon for riktig gjennomføringer av bedriftens rutiner. Som igjen fører til færre avvik, mindre svinn og økt lønnsomhet.
Tema: - Mikroorganismer i mat - Rutiner for å sikre trygg mat - Orden og renhold - Personlig hygiene - Matens holdbarhet - Hygienekontroll - Produkttesting, hva betyr resultatene? Deltakeravgift kr 3900,- inkludert kurskompendium, lunsj og forfriskninger. Kurset arrangeres av LabTjenenester (100 % eid av Trondheim kommune). Mer informasjon på http://labtjenester.no/hygienekurshoreca/
Målgruppe: Kjøkkenpersonell, medlemmer i HACCP-team
Om dette kurset
På et kjøkken lages alt fra enkle retter til store sammensatte menyer. Gode rutiner og kompetanse innen mikrobiologi, allergener og hygiene er en forutsetning for å sikre trygg mat. Opplæring innen dette vil øke forståelsen og motivasjon for riktig gjennomføringer av bedriftens rutiner. Som igjen fører til færre avvik, mindre svinn og økt lønnsomhet.Tema: - Mikroorganismer i mat - Rutiner for å sikre trygg mat - Orden og renhold - Personlig hygiene - Matens holdbarhet - Hygienekontroll - Produkttesting, hva betyr resultatene? Deltakeravgift kr 3900,- inkludert kurskompendium, lunsj og forfriskninger. Kurset arrangeres av LabTjenenester (100 % eid av Trondheim kommune). Mer informasjon på http://labtjenester.no/
Målgruppe: Kjøkkenpersonell, medlemmer i HACCP-team
