Foto av påsmurt baguette av WandererCreative pixabay.com
Ny avtale om offentlig tjenestepensjon. 

HR konsern inviterer til frokostmøte for å gi en innføring hovedelementene i den nye tjenestepensjonsordningen.

Partene i offentlig sektor ble tidlig i mars enige om et anbefalt forslag til ny offentlig tjenestepensjon. Organisasjonene har frist til 1. juli med å melde tilbake om de aksepterer forslaget til ny pensjonsordning. 

Behovet for ny offentlig tjenestepensjon ble aktualisert da Stortinget i 2011 vedtok pensjonsforliket, der levealdersjustering ble en del av folketrygden. Hva betyr levealdersjustering, og hva betyr den nye avtalen for den enkeltes pensjon? Hva ville vært konsekvensene av at det ikke ble enighet om en ny offentlig tjenestepensjon? 



Om dette kurset

Målgruppe: HR-medarbeidere i Bergen kommune

Kursbeskrivelse: 

Ny avtale om offentlig tjenestepensjon. Partene i offentlig sektor ble tidlig i mars enige om et anbefalt forslag til ny offentlig tjenestepensjon.

Organisasjonene har frist til 1. juli med å melde tilbake om de aksepterer forslaget til ny pensjonsordning. Behovet for ny offentlig tjenestepensjon ble aktualisert da Stortinget i 2011 vedtok pensjonsforliket, der levealdersjustering ble en del av folketrygden. 

Hva betyr levealdersjustering, og hva betyr den nye avtalen for den enkeltes pensjon? Hva ville vært konsekvensene av at det ikke ble enighet om en ny offentlig tjenestepensjon? 


Avmeldingsfrist: 03.04.2018
Fra og med denne dato er det ikke mulig å melde seg av selv - ta eventuelt kontakt med kursansvarlig for å melde fra



Forutsetninger
Ingen
Produsert av
HR konsern, Bergen kommune
Ansvarlig
Instruktører
Kurssted
Grand hotell Terminus, Bergen
Tid fra - til
05.04.2018 kl 8:15-10:30
Læringsformat
Arrangement
Ledige plasser
3 av 54
Påmeldingsfrist
03.04.2018