Fem ulike sko fra barn til voksenstørrelse på terassegulv. Gulvet er av tre. Fotograf: Bente Iren Nyland.

Velkommen til opplæring for ansatte i byområdet Fana/Ytrebygda i Bergen kommune. Dagskurset passer for deg som leder og for deg som er aktuell i arbeidet med individuell plan og som koordinator. Kurset gir deg innsikt i arbeidet med individuell plan (IP), koordinator og koordinerende enhet (KE).

Likt kurs arrangeres også 23.08.18  

Om dette kurset


Målgruppe: Ansatte i byområdet Fana/Ytrebygda, Bergen kommune, både leder og ansatte som er aktuell i arbeidet med individuell plan og som koordinator. 

Læringsmål: Etter kurset skal du vite hvordan koordinatorarbeidet startes, hva individuell plan er og hvor du kan søke hjelp.  

Kursbeskrivelse: Dette er en opplæring for ansatte i Fana/Ytrebygda i Bergen kommune. Dagskurset passer for deg som leder og for deg som er aktuell i arbeidet med individuell plan (IP) og som koordinator. Kurset gir deg innsikt i arbeidet med individuell plan (IP), koordinator og koordinerende enhet (KE). Tema i grunnkurset er: Helhetlige og koordinerte tjenester, hva er koordinerende enhet (KE), hva er individuell plan / koordinator, lovgrunnlag, hvordan starte opp koordinatorarbeidet, brukermedvirkning, rettigheter og hjelpetiltak, tverrfaglig samarbeid, mal for individuell plan.

Du vil møte ansatte fra andre faggrupper som er aktuelle samarbeidspartnere. 

Avmeldingsfrist: 5.9.18

Fra og med denne dato er det ikke mulig å melde seg av selv - ta eventuelt kontakt med kursansvarlig for å melde fra

Kontaktinformasjon til kursarrangør: mailto:gro.kristiansen@bergen.kommune.no


Forutsetninger
Fortrinnsvis høyskoleutdanning. Ansatte i byrådsavdelingene BBSI, BSBI og BHO.
Produsert av
Byrådsavdeling helse og omsorg, Bergen kommune
Kurssted
Fana kulturhus
Tid fra - til
11.09.2018 kl. 08:15-14:45
Læringsformat
Arrangement
Ledige plasser
114 av 200
Påmeldingsfrist
05.09.2018