"Jeg gjør forskjellen", arrangeres nå på nytt for ledere i Larvik kommune.  

Kursholdere er coach og veiledere på ifokus

Om dette kurset

  1. Oppstartsamtale: Kort gjennomgang av dagens arbeidssituasjon, samt introduksjon til Vip24. Dette gjennomføres individuelt med kursleder/veileder fra iFokus.
  2. ViP-24: Et profil- og samtaleverktøy som bidrar til økt bevissthet rundt egne styrker og muligheter. Verktøyet fylles ut digitalt individuelt, og kursdeltaker får individuell tilbakelesning/veiledning av sin veileder/coach.
  3. 3-dagers kursprogram: Innføring i temaer og praktiske verktøy som stresshåndtering, kommunikasjon, hvordan håndtere lederskap i krevende arbeidssituasjoner, balanse i livet, med mer. Hovedfokus er; hvordan lede deg selv for å kunne lede andre på en best mulig måte? Kurset foregår i gruppe, med individuelt fokus og individuelle veiledningsøkter med utarbeidelse av handlingsplan.
  4. Oppfølging: Oppfølgingssamtale etter to uker og etter tre måneder mellom kursdeltaker og veileder. Fokus på effekt av handlingsplan som ble utarbeidet på tredagers-kurs. Lengre oppfølging dersom kursdeltaker har behov.


Innholdet er basert på grunnleggende teorier innenfor positiv psykologi, og har fokus på individets styrker og ressurser.

Målgruppen for dette programmet er ledere på styringsnivå 1, 2 og 3

Oppmøte på Damgården tirsdag og torsdag, og Elveveien (ifokus) onsdag

NB:  Det er mulig å søke NAV om forebygging- og tilretteleggingstilskudd. Dette må gjøres av din overordnede leder.


Forutsetninger
Ingen
Produsert av
ifokus A/S
Tid fra - til
20.11.2018 kl. 08:30-15:30
21.11.2018 kl. 08:30-15:30
22.11.2018 kl. 08:30-15:30
Forventet innsats
Deltakelse på programmets tre dager
Læringsformat
Arrangement
Ledige plasser
8 av 8
Påmeldingsfrist
18.09.2018