Paviljongen i byparke. Fotograf: Nina Blågestad

Lærernettverk for innføringsskoler i Bergen Kommune; for alle morsmålslærere/ tospråklige lærere ansatt på innføringsskoler og for kontaktlærere i innføringsklassene i Bergen kommune.  


Om dette kurset


Målgruppe:Morsmålslærere/tospråklige faglærere ansatt på innføringsskoler og lærere som underviser i særskilt norsk i innføringsklasser.

Kursbeskrivelse: Nøkkelord for årets samlinger vil være samarbeid, planlegging og vurdering for læring. Målet er å styrke morsmåls- og tospråklig fagopplæring, særskilt norskopplæring og fagopplæring med andrespråkperspektiv både i innføringsklassene og i ordinære klasser. Kartlegging på morsmål vil være et annet hovedtema med mål om økt kartleggingskompetanse og likere praksis. 

Lærernettverket skal bidra til å videreutvikle opplæringstilbudet som gis i innføringsklassene ved å knytte samlingene opp mot Innføringsplanen for nyankomne språklige minoriteter som skal brukes på alle innføringsskoler. Gjennom å legge til rette for erfaringsutveksling er målet at det skal bli likere praksis blant innføringsskolene.  

På samlingen 4. september skal vi først ha en felles økt og etter lunsj skal vi jobbe i grupper med læreplaner og fagfornyelsen. 

Kursinformasjon: Møtene i Lærernettverk for innføringsskoler er obligatoriske. Fraværsoversikt blir sendt til administrasjonen ved innføringsskolene. Påmelding og avmelding gjøres i KS Læring. Andre henvendelser sendes til migped@bergen.kommune.no  


Produsert av
Fagavdeling barnehage og skole, Bergen kommune
Kurssted
Tabernaklet, Bergen
Tid fra - til
04.09.2018 kl. 08:30-15:30
Læringsformat
Arrangement
Ledige plasser
47 av 150
Påmeldingsfrist
04.09.2018