"På mandager er det ikke lov med papirfly!"

Dette kurset er for alle ansatte i Stavangerbarnehagen og en del av implementeringsarbeidet med ny rammeplan. Foredragsholder Lisbeth Ljosdal Skreland er førsteamanuensis ved universitetet i Agder, og har skrevet doktoravhandlingen "På mandager er det ikke lov med papirfly! En studie av regler og yrkesutøvelse"

Bilderesultat for lisbeth ljosdal skreland

Skreland sier selv om innholdet:  "Den handler om regler i barnehagen. De er det mange av. Fra de praktiske og hverdagslige: «Ikke løp i gangen!» «Ikke ha flere enn to agurker på skiva» til mer overordnede «Vær snille med hverandre» Regler rammer inn hverdagen vår og gjøre at verden blir forutsigbar og forståelig, samtidig som regler også kan hemme og hindre mennesker. Regler forsvarer ofte en eller flere verdier. Derfor er det viktig å kaste et langt oppmerksomt blikk på dem. Det betyr at  ved å fokusere på regler kan vi få øye på hva vi synes er viktig i barnehagen, som en arbeidsplass men også som et sted der barn lever deler av sin tidlige barndom. Jeg liker å kna og rydde i regler sammen med ansatte i barnehagen. Det er utfordrende, irriterende og morsomt. "




 


Om dette kurset

"På mandager er det ikke lov med papirfly!"

Dette kurset er for alle ansatte i Stavangerbarnehagen og en del av implementeringsarbeidet med ny rammeplan. Foredragsholder og førsteamanuensis Lisbeth Ljosdal Skreland jobber til daglig ved universitetet i Agder, og har skrevet doktoravhandlingen "På mandager er det ikke lov med papirfly! En studie av regler og yrkesutøvelse"


Produsert av
Anne Abrahamsen
Kurssted
BCC Forum
Tid fra - til
Torsdag 28.mars kl.11.30-15.00
Læringsformat
Arrangement
Ledige plasser
209 av 400
Deltakervurderinger
Beklager, men det er ikke mange nok som har vurdert dette kurset ennå.
Kursvurderinger