Beskriv bildet /  Fotograf:
Fagsamlingens målgruppe er både grunnleggende norsklærer, kontaktlærer og morsmålslærer som underviser nyankomne minoritetsspråklige elever på 1. og 2. trinn der eleven mottar innføringstilbudet i ordinære klasser på nærskoler i Bergen kommune. Kurset den 3.september gjelder for lærere som jobber med tilrettelagt tilbud for nyankomne minoritetsspråklige elever på 1. og 2. trinn som ikke deltok på kurs forrige skoleår.

Om dette kurset

Kurset er for lærere i tilrettelagt tilbud for nyankomne minoritetsspråklige elever på 1. og 2. trinn. Formålet med Kurs for lærere i tilrettelagt tilbud for nyankomne elever på 1. og 2. trinn er å utveksle erfaringer og skape økt kompetanse.

Skoleåret 2019-2020 er det to samlinger for denne gruppen: den 3.september 2019 og 4.februar i 2020. Samlingen den 3.september er beregnet for lærere som jobber med tilrettelagt tilbud for nyankomne minoritetsspråklige elever på 1. og 2. trinn som ikke deltok på kurs forrige skoleår. Samlingen den 4.februar er for alle som jobber med de yngste minoritetsspråklige elever på skolen.

Begge kurs vil være i Nøstegaten 58A, 1.etasje.

Fagsamlingens målgruppe er både grunnleggende norsklærer, kontaktlærer og morsmålslærer som underviser nyankomne minoritetsspråklige elever på 1. og 2. trinn der eleven mottar innføringstilbudet i ordinære klasser på nærskoler i Bergen kommune. Målet med samlingene er å skape økt kompetansen for lærerne, gi inspirasjon til gode undervisningsopplegg og organisering av dette tilbudet.

Når kurset får status 'Fullført' blir CV-en din automatisk oppdatert.

Forutsetninger
Ingen
Produsert av
Etat for skole, Bergen kommune
Kursansvarlig
Instruktører
Tid fra - til
03.09.2019 kl.12.30-15.30
Tidsbruk
3 timer
Læringsformat
Arrangement
Ledige plasser
38 av 60
Påmeldingsfrist
02.09.2019