Fylkeskommunen utbetaler lønn og refusjoner til egne ansatte og i enkelte tilfeller til brukere (f.eks. elever og pasienter), betaler leverandører for kjøp av leverte varer og tjenester, i tillegg til utbetaling av svært mange tilskudds-/refusjonsordninger og overføringer der det ikke er snakk om et kjøp av varer eller tjenester. Vi oppfordrer spesielt deg som jobber med en av fylkeskommunens tilskuddsordninger eller ønsker å refundere/overføre (utbetale) til andre enn leverandører av varer og tjenester om å sette deg godt inn i hvilke rutiner som gjelder.

Om dette kurset

  • Kursets mål er å gi en oversiktlig og forståelig presentasjon av hvilke rutiner som gjelder for ulike utbetalinger fra fylkeskommunen, og spesielt hvordan ulike tilskudd/refusjoner og overføringer registreres (bokføres) i fylkeskommunens regnskap og senere utbetales fra fylkeskommunen
  • Kursets målgruppe er alle ansatte, inkl. attestanter og anvisere, som er involvert i arbeid med utbetalinger, og spesielt med tilskuddsordninger/refusjoner og overføringer.
  • Kursets innhold er både å gi opplæring spesielt i rutiner for registrering (bokføring inkl. dokumentasjon) og utbetaling av tilskudd/refusjoner/overføringer og vise hvordan Visma Enterprise skal brukes til registrering og utbetaling av slike.

Last updated
28.10.2020
Prerequisites
Tilgang til Visma Økonomi Web
Produced by
Økonomi, Troms fylkeskommune
Estimated time spent
Timer, dager...
Course Type
Netcourse
User Ratings
Sorry, but there are not enough ratings to publish the results for this course.
Course Ratings