INFO OM LIVE-ARRANGEMENTET I TEAMS (uten Teams-klient)

Dette arrangementet gjelder for alle ansatte som fra 1.1.20 skal ta i bruk Office 365 og Teams. Arrangementet kjøres som et Live-arrangement i Teams, dvs. du opplever arrangement kun som tilskuer, noe som betyr at du ikke kan dele lyd og video. Når du er påmeldt arrangementet, vil du få valg mellom 4 tidspunkter på dagen som du kan delta på. Gjør ditt valg som passer best for deg.

Før du ser på et Live-arrangement, kan det være lurt å kontrollere at din nettleser støtter Teams og at den tillater tredjeparts informasjonskapsler.

Knapp for å velge se på nettet i stedetNår du trykker på lenken, velg Se på nettet i stedet. Hvis du ikke får opp denne valgmuligheten når du trykker på lenken, kan du forsøke å bytte nettleser.

Skjermbildet som ønsker velkommen til Live-arrangementNå har du tilgang til arrangementet og valg om å logge på Teams eller bli med anonymt. Her trykker du på Bli med anonymt. Du er nå med som tilskuer.

Hvis det direktesendte arrangementet ikke har startet ennå, får du beskjed om det, men bare ha siden oppe så vil du se alt når arrangementet er klart.

Lykke til!

Forutsetninger
Ingen
Produsert av
IT og dokumentasjonsforvaltning, Troms og Finnmark fylkeskommune
Kursansvarlig
Tid fra - til
07.01.2020 - 4 ulike tidspunkt
Læringsformat
Arrangement
Ledige plasser
Ubegrenset
Påmeldingsfrist
07.01.2020