Om dette kurset

Dette er et kurs for ledere i Bergen kommune og tar for seg oppfølging av medarbeiderundersøkelsen 10-FAKTOR.

Kurset gjennomføres digitalt og varer 3 timer. Informasjon om digital plattform og pålogging sendes påmeldte i forkant av kurset.

Tema er:

  • 10-FAKTOR og den større sammenhengen i kommunen
  • 10-FAKTOR og hverdagsledelse
  • Forstå rollen som prosessleder når du skal i gang med oppfølgingsarbeidet

NB! Siden dette er et kurs som fokuserer på oppfølging, så er det nyttig å vite litt om 10-FAKTOR fra før. Dersom du ikke har erfaring med 10-FAKTOR, anbefaler vi at du setter deg litt inn i undersøkelsen og faktorene i forkant av kurset. Dette kan du f.eks. gjøre gjennom et enkelt nettkurs. (Søk eventuelt på 10-faktor i KS Læring og filtrere på nettkurs.)

 

Litt om kursholderne:
Kursholderene er fra fagmiljø innen prosessledelse og styrkebasert utviklingsarbeid; Lent. Lent har hatt tett samarbeid med KS Agenda om å levere kurs og kompetanse, blant annet om 10-FAKTOR.

Pål Tanggaard Seniorkonsulent
Pål har lang erfaring med å jobbe med planlegging og gjennomføring av ulike prosesser, f.eks samhandlingsprosesser, strategiske og kreative prosesser. Pål er en erfaren kursholder innenfor områder som prosessledelse, styrkebasert pedagogikk, appreciative inquiry, deltagende metoder og møteledelse. Påls faglige bakgrunn er profesjonsstudiet i pedagogikk med spesialisering innen ledelse og organisasjonsutvikling. Han er også forfatter av bøkene Prosesslederboka og Oppfølging av 10-FAKTOR – metoder og verktøy utgitt på KF.

Torkjell Winje Psykolog og partner i Lent
Torkjell er klinisk psykolog som har drevet egen psykologpraksis. Han har jobbet som arbeids- og organisasjonspsykolog i en rekke bedrifter og organisasjoner, med motivasjon, trivsel og læring som sitt spesialområde. Han har i en årrekke bidratt til praktisk anvendelsene av innsikter fra positiv psykologi på arbeidsplasser og skoler i inn- og utland.

 

Avmeldingsfrist: 12.09.2020

Fra og med denne dato er det ikke mulig å melde seg av selv - ta eventuelt kontakt med kursansvarlig for å melde fra



Forutsetninger
Kjennskap til 10-FAKTOR
Produsert av
HR konsern, Bergen kommune
Kursansvarlig
Instruktører
Kurssted
1 Digitalt møtested
Tid fra - til
15.09.2020 kl. 08:30-11:30
Intern pris
500
Læringsformat
Arrangement
Ledige plasser
3 av 80
Påmeldingsfrist
11.09.2020