Målgruppe: Nye ledere ansatt i Bergen kommune som har fullført den digitale opplæringen av Startskuddet.

Opplæringen i Startskuddet er en del av Bergen kommune sitt Lederutviklingsprogram (LUP). Formålet er å gi alle nye ledere i kommunen en grunnleggende og innledende opplæring, som gjør dem i stand til å komme raskt i gang i ny rolle.

Den fysiske opplæringen i Startskuddet i Lederutviklingsprogrammet består av tre fysiske samlinger og to nettverkssamlinger. Formålet med de fysiske samlingene er at du kan videreutvikle deg som leder sammen med andre.

Den digitale opplæringen danner grunnlaget for mye av det vi skal jobbe med på de fysiske samlingene.

Tre fysiske samlinger:

  • Første samling "Å ta lederrollen" er hensikten å bli bevisst på hva det vil si å være leder og hva god ledelse innebærer.
  • Andre samling “Å skape resultater gjennom andre” har til hensikt å skape bevissthet rundt egne styrker og svakheter i lederrollen, og forstå hvordan du kan utvikle deg som leder. Her skal vi etablere forståelse for hvordan vi skaper resultater gjennom andre, og trene på verktøy som øker effektivitet i lederskap.
  • Tredje samling “Å forstå det store bildet”, har til hensikt å bli bevisst egen rolle i organisasjonen og å kunne ta ulike perspektiver. Du vil få innsikt i hvordan organisasjonskultur påvirker resultater, og hva som er leders rolle i utvikling av organisasjonen. På denne samlingen vil vi også reflektere rundt etiske problemstillinger i lederrollen.

To nettverkssamlinger:

De fysiske samlingene følges opp gjennom to nettverkssamlinger. Hensikten med nettverkssamlingene er å skap rom for refleksjon og læring i krysningspunktet mellom teori og praksis med utgangspunkt i egne erfaringer fra lederrollen.

  • Nettverkssamling 1 - Tilbakeblikk
  • Nettverkssamling 2 - Blikket fremover

I tillegg legges det til for deltakelse i mindre læringsgrupper.


Påmelding: HR konsern melder deg på når du har fullført den digitale delen av Startskuddet. Du har ikke mulighet for å melde deg på selv.

Avmelding: Du skal ikke melde deg av samlingene selv. Dersom du er forhindret fra å delta, må du snarest sende en melding til postmottaket for Lederutviklingsprogrammet (kursansvarlig på kursets forside).

Pris: 4.100,- inkluderer digital og fysisk opplæring i Startskuddet


Forutsetninger
Fullført den digitale delen av Startskuddet
Produsert av
HR konsern, Bergen kommune
Kursansvarlig
Kurssted
Scandic Bergen City
Tid fra - til
24.04.2024 kl. 09:00-15:00
08.05.2024 kl. 08:30-15:30
05.06.2024 kl. 08:30-15:30
04.09.2024 kl. 11:30-15:30
27.11.2024 kl. 11:30-15:30
Intern pris
4.100 (inkluderer digital og fysisk opplæring)
Forventet innsats
Aktiv deltakelse
Læringsformat
Arrangement
Ledige plasser
2 av 30
Påmeldingsfrist
24.04.2024