Foto av en beina på en person med jobbesko


Kurset gjelder for ansatte i Bergen kommune som kan bruke kunnskap om livsstil til å styrke sitt brukerrettede tilbud.  Kurset vil gi oppdatert og kvalitetssikret kunnskap om livsstil og helse med fokus på nasjonale råd og retningslinjer innenfor temaene kosthold, fysisk aktivitet, søvn, røyk & snus og stress.

(Kurset var opprinnelig satt opp 04.12.17.)



Om dette kurset


Målgruppe: Ansatte i Bergen kommune som kan bruke kunnskap om livsstil til å styrke sitt brukerrettede tilbud. For eksempel som en supplerende del av oppfølging og veiledning i nav, ergo- og fysioterapitjenesten, barnehager og skoler.

Læringsmål: Kurset skal gi oppdatert og kvalitetssikret kunnskap om livsstil og helse med fokus på nasjonale råd og retningslinjer innenfor temaene:

  • kosthold
  • fysisk aktivitet
  • søvn
  • røyk og snus
  • stress

Kursbeskrivelse: Deltakerne blir på dette heldagskurset kjent med råd og retningslinjer innenfor temaene: kosthold, fysisk aktivitet, søvn, røyk og snus og stress. Nasjonale råd og retningslinjer vil gjennomgås og ulike informasjonshefter som Helsedirektoratet har utarbeidet vil presenteres. Det vil også bli anledning til å reflektere og diskutere hvorfor disse temaene er en viktig del av oppfølging og veiledning og hvordan dette kan gjøres i praksis.

Informasjonshefter vil deles ut på kurset, så langt lageret til Frisklivssentralen rekker.

Avmeldingsfrist: 05.02.2018 (det er ikke mulig å melde seg ut f.o.m. denne dato).



Prerequisites
Ingen
Produced by
HR-konsern, Bergen kommune
Coordinator
Instructors
Location
Frisklivssentralen
Time from - to
09.02.2018 kl. 09:00-15:00
Internal price
500
Course Type
Event
Available seats
3 of 16
Deadline
05.02.2018