VIKTIG: Dette kurset fra DFØ krever pålogging. Vi har nå lagt til et det samme kurset, men på en måte som ikke krever pålogging. Dette kurset finner du her: 
(https://www.kslaring.no/local/course_page/home_page.php?id=23682&start=0) 

"Den vanskelige samtalen" er en digital treningsarena for ledere som byr på realistisk samtaletrening med ulike medarbeidere om gjenkjennelige utfordringer.

Gjennom samtalesimulering utforsker du hvordan det du sier og gjør påvirker samtalen. Treningen har til formål å gjøre deg tryggere på hvordan du kan ta tak når noe ikke fungerer, mer bevisst på hvorfor du ikke bør utsette slike samtaler og klar over hva som er ditt ansvar og handlingsrom som leder i staten. Øvelse gjør mester! 

Introduksjonsvideo


Om dette kurset

Fakta om kurset

  • Læring gjennom simulering, tilbakemelding og refleksjon
  • Fokus på både deg selv som leder og medarbeideren du skal snakke med
  • Mengdetrening trener opp en utforskende holdning  heller enn å gi fasiter på hva som er rett og galt
  • Består av fem samtaler, fire treningsøkter med fokus på deg selv, 18 verktøy, 30 faktakort og 20 ekspertråd

Tekniske krav

Kurset fungerer på datamaskiner, nettbrett og smarttelefoner som har en nettleser av nyere dato slik at den støtter HTML 5. Eksempel på nettlesere er Microsoft Internet Explorer versjon 9 og nyere, Opera, Google Chrome og Apple Safari.

Kurset inneholder en del videomateriale. For å få en optimal brukeropplevelse bør du være koblet til internett via kabel, trådløst nett eller 4G. Kurset kan som hovedregel ikke spilles av over tynnklientløsninger som Citrix. Da må man finne alternative løsninger som f.eks. å ta kurset hjemmefra.

Sist oppdatert
27.02.2024
Læringsformat