- - - - - - - - - - - - - - - - - -
Om dette kurset
Målgruppe | Alle lærere som underviser i mat og helse fra 5.-10. trinn |
Innhold | I år vil det være fokus på kjerneelementer og fagfornyelsen gjennom dialog og erfaringsdeling. Vi prøver også å invitere eksterne foredragsholdere og få til en utflukt til en aktør i matvareindustrien. I tillegg vil det bli praktiske leksjoner der vi lager mat.
Vi tar opp temaer fra mat og helsekonferansen i Kristiansand (torsdag 7.november) på samlingen den 29.1 2020, samt drøfter vurdering for læring, undervisningsopplegg, tverrfaglig samarbeid og forskning som er relevant for mat- og helsefaget.
Det vil
også bli satt av tid til å diskutere årsplan. |
Tid |
Onsdagene 18.9.19 -
23.10.19 - 29.1.20 - 4.3.20 - 22.4.20 |
Sted | Asak skole |
Ansvarlige | Eva Abelsen, lærer ved Asak skole |