- - - - - - - - - - - - - - - - - -

Om dette kurset

Målgruppe

Alle lærere som underviser i mat og helse fra 5.-10. trinn

Innhold

I år vil det være fokus på kjerneelementer og fagfornyelsen gjennom dialog og erfaringsdeling. Vi prøver også å invitere eksterne foredragsholdere og få til en utflukt til en aktør i matvareindustrien. I tillegg vil det bli praktiske leksjoner der vi lager mat.

Vi tar opp temaer fra mat og helsekonferansen i Kristiansand (torsdag 7.november) på samlingen den 29.1 2020, samt drøfter vurdering for læring, undervisningsopplegg, tverrfaglig samarbeid og forskning som er relevant for mat- og helsefaget.

Det vil også bli satt av tid til å diskutere årsplan.

Tid

Onsdagene 18.9.19 - 23.10.19 - 29.1.20 - 4.3.20 - 22.4.20
Alle dager kl. 13-16

Sted

Asak skole

Ansvarlige

Eva Abelsen, lærer ved Asak skole


Produsert av
PPA, Skedsmo kommune
Læringsformat
Arrangement
Ledige plasser
Ubegrenset
Påmeldingsfrist
07.09.2019